Menu

Nattid sluts stora tuttar

nattid sluts stora tuttar

Körde ni amning nattetid och 50/50 på dagen? 8kee6. I Amning. 5 svar . Är lite oroad att jag ska få gigantiska bröst har redan stora. Går brösten ner sen i. När jag var ung fick jag tidigt väldigt stora bröst led mycket över detta och fick beviljat bröstförminskning Vi kämpade några veckor men jag gav upp till slut. Det roliga var nattetid då åt min son ammade bra och var nöjd. Jag måste ta upp en sjukt ytlig sak som jag är besviken över Alla mina vänner som har fått barn har fått superstora bröst när de ammar.

Videos

Marbella VLOGG #6 Dyk-tävling

Nattid sluts stora tuttar -

Det jag noterat är att brösten är lite olika i storlek. Inte bara morgon kväll utan när som helst på dygnet.

: Nattid sluts stora tuttar

Hög klass erotisk små bröst i Halmstad Hur mycket ska jag ge? Jag är oerhört kammar sexarbetare orgie för min sambo, min mamma och Hanna på BVC som stöttat mig. Det kan bli väldigt svårt att sluta amma om det känns helt fel att inte låta barnet ammas. Skönt att slippa bh dygnet runt…. Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. Va kan man göra? Den sistnämda tycker jag är viktig att få för det är så stressande att känna att man inte räcker till.
Nattid sluts stora tuttar Vi började tyvärr med ersättning till våran äldsta dotter när hon bara var några dagar gammal och det gav mig stora problem med amningen. Lägg till fler barn. Går brösten ner sen i storlek? Men hon är aldrig lika nöjd som när hon får amma. Nu har vi helammat i drygt två veckor igen. Hur mycket mjölk läcker ni?
Nattid sluts stora tuttar Resa kåt stort bröst
ammas fortfarande. inte nattetid, hon nattas av sin pappa i vår stora säng o det ger henne, det är "hennes" tuttar (hon kallar dom den "stora" och den jag o min man satt oss ner med henne o sa att "nu är tutten slut, den. problem som jag, Har en dotter på ett år som är besatt i mina bröst nattetid. Inatt ska pappa ta ayell.eu ni jag klarar det, få skaffa stora öronproppar! Har själv gått igenom samma problem, det blev till slut ohållbart. När jag var ung fick jag tidigt väldigt stora bröst led mycket över detta och fick beviljat bröstförminskning Vi kämpade några veckor men jag gav upp till slut. Det roliga var nattetid då åt min son ammade bra och var nöjd.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Nattid sluts stora tuttar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *